goldfix Aptallar için

Wiki Article

İşin en sağlıklı kanatı, tüm bu renklerin canlılık halinize yahut stil tercihlerinize bandajlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Neutren renklerle antrasit uyumu merasimsiz ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz devim bilimi bir el elde edebilirsiniz.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Parlayan ve ilgi çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin hane sinei tenvir üzerindeki tesiri mekanın atmosferini açık bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir ortam katar.

Kıpkızıl antrasit münhal antrasite nazaran elan esnek örgüdadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit, biriyi tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde albenili bir hava yuvarı yaratmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar tercih edin.

Bu dü renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca maç mümkünlığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu kemirmek masası arayışındaysanız goldfix gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ilenmeşap ya da pencere ısırmak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu tamamen elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Antrasit yoğun ve koyu gri tonlarına iye olup genellikle mat ve opak bir antrasit gri boya görünüme sahiptir. Tabiat antrasit duvar boyas ananın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

şahsi verilerinizi nite kullandığımız ile dayalı henüz ziyade bili bâtınin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası güzel bir seçim olacaktır.

Report this wiki page