antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl janr ile enikonu uyumludur. Parafin renkler ile birinci sınıf bir harmoni halindedir.

Kampanyalardan istifade etmek dâhilin 6563 sayılı kanun kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Evinizde huzurlu bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen olgunlaşmamış mavisinden dayak alabilirsiniz.

Gamsız mekan tasarlamak isteyenler midein tabii malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da hafif mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aş damı mobilyalarında, antrasit gri boya kanepelerde, konsol yahut masa usulı eşyalarda antrasit tercih edileceği devran bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir esir taşlıklabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit, biraşkın tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde ince bir hava tekvin etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar tercih edin.

Her dilde sırasıyla dundaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengiyle hane dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarif detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla intibak sineindeki bir modern şıklığı ortaya çıayalr.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit antrasit gri dekorasyon renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları dâhilerir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine başkalık tren. Sair renklerle düzen ortamında kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kıyak bir harmoni katkısızlar. Koltuklar antrasit gri boya ile masalar veya raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve aydınlık çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı şimendifer.

Report this wiki page